Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Nederlanders sparen, maar te weinig

Nederlanders sparen, maar te weinig

maandag 20 augustus 2018/Categorieën: Verzekeringen

De Nederlander heeft geld, maar voornamelijk in stenen en pensioenen! Dit is gebleken uit recent onderzoek. De financiële buffer is bij velen tekort. Op het moment dat er een inkomen wegvalt ontstaat er al snel een groot probleem. Hoe kan dit voorkomen worden?

Profiteer van lage rentestand

De hypotheeklast is voor de meeste mensen de hoogste maandelijkse uitgave. Bij financiële meevallers wordt dan ook vaak overwogen extra af te lossen op de hypotheek. De rente op spaargeld is immers bijna nihil. Toch is het niet altijd verstandig dit te doen. Voor wie nog een hogere rente betaalt, kan het slim zijn de hypotheek over te sluiten. Op die manier bereik je een lastenverlaging zonder af te lossen en hou je eigen geld beschikbaar als buffer.

Grote plannen?

Heb je verbouwingsplannen of sta je voor een andere grote uitgave? Overweeg een financiering voor je besluit eigen geld te investeren. Door de lage rentestand is een financiering vaak heel voordelig. Maar hoe dan je geld vervolgens laten renderen of een buffer opbouwen als je die nog niet hebt? Er zijn meerdere mogelijkheden. Wij geven je vrijblijvend advies. Zorg dat je een appeltje voor de dorst hebt en kom niet voor vervelende verrassingen te staan! Bel ons nu voor een afspraak.

Verzekeringsadvies Jobing B.V.

Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-Rondom de feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Belt u dan eerst even?

  Bezoekadres:     
Maps icon
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar
T. 075 - 631 47 06
E. info@jobing.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Postadres:
Postbus 1141
1700 BC Heerhugowaard

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!