Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Woonhuisverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Woonhuisverzekering

Vraag direct een offerte aan

Uw kostbaar woonhuis beschermd.

Opstalverzekering

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt. Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade. 

De premie voor de woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) is gebaseerd op de herbouwwaarde van uw woning. Dit is het bedrag dat nodig is om uw huis opnieuw te bouwen. De meeste verzekeraars berekenen deze waarde aan de hand van de inhoud van de woning en het type huis. 

Opstalverzekering Koog aan de Zaan en omgeving
U zoekt een woonhuisverzekering met een scherpe premie en een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!