Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Inboedelverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Inboedelverzekering

Vraag direct een offerte aan

U bent rijker dan u denkt.

Inboedelverzekering

Geen risico nemen met de spullen in uw woning. We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.
Onderverzekering


Inboedelverzekering Koog aan de Zaan en omgeving
Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door jaarlijks de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit. U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? 

We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. 


 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!