Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Zorgverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Azero Adviesgroep Zorgverzekering in Veenendaal

Vraag direct een offerte aan

Zorgverzekering voor Koog aan de Zaan en omgeving

ZorgverzekeringIedereen die in Nederland woont of werkt heeft een basisverzekering nodig. De basisverzekering dekt de standaardkosten van bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kunt u zich aanvullend verzekeren. 


Basispakket
De Rijksoverheid beslist wat er in het basispakket zit. Dit pakket is bij alle verzekeraars gelijk. Zorgverzekeraars zijn verplicht iedereen als verzekerde voor de basisverzekering te accepteren. Zij mogen geen duurdere premie rekenen voor ouderen of voor mensen met veel medische problemen. Voor de zorg uit het basispakket betaalt u een vast bedrag aan de zorgverzekeraar, de nominale premie. Jongeren tot 18 jaar betalen deze premie niet. Mensen met een laag inkomen kunnen soms zorgtoeslag krijgen als tegemoetkoming voor de kosten van de zorgverzekering. U hoeft geen aanvullende verzekering af te sluiten. U bent ook niet verplicht het basispakket en de aanvullende verzekering bij dezelfde verzekeraar af te sluiten.

Aanvullende verzekering
Niet alle zorg wordt gedekt door de basisverzekering. Daarom kunt u een aanvullende verzekering afsluiten, bijvoorbeeld voor vergoeding van fysiotherapie of de tandarts. Dit is niet verplicht. Verzekeraars hebben geen acceptatieplicht voor de aanvullende verzekering. De verzekeraar kan u dus weigeren als klant. Of vragen stellen over uw gezondheid voordat de verzekeraar u accepteert.

Zoekt u een zorgpolis met uitgebreide voorwaarden? Wensen rondom een zorgpolis kunnen per persoon verschillend zijn, laat u dan ook goed informeren door ons kantoor. We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. 


 

 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!