Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Uitvaartverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Uitvaartverzekering

Vraag direct een offerte aan

Goed geregeld voor uw nabestaanden

Uitvaartverzekering

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart? Overleg met elkaar welke wensen u voor een uitvaart heeft. Dan weet u gelijk hoeveel geld nodig is voor de gewenste uitvaart. 

Uitvaartverzekering Koog aan de Zaan en omgeving
De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet u al snel op € 4.500,- rekenen. Met een Uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten. U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger. Vraag ons naar een op maat afgestemd.

We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. 

 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!