Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Overlijdensrisicoverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Overlijdensrisicoverzekering

Vraag direct een offerte aan

Een financieel vangnet voor uw nabestaanden

Overlijdensrisicoverzekering

Voor de nabestaanden verandert er veel na een overlijden. Ondanks het gemis moeten de achterblijvende gezinsleden verder. Meestal heeft een overlijden direct invloed op de financiële situatie van het gezin. Mogelijk valt er een inkomen weg en moeten er extra kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld kinderopvang.

Met een nabestaandenverzekering, ook wel overlijdensrisicoverzekering genoemd, zorgt u voor een financieel vangnet bij overlijden van een van de partners. Deze verzekering kunt u los sluiten, maar ook gekoppeld aan uw hypotheek. Tegen een geringe premie zorgt u voor zekerheid voor uw nabestaanden.

Overlijdensrisicoverzekering / Nabestaandenverzekering
Het vangnet is niet alleen bedoeld voor de financiële gevolgen direct na het overlijden, maar ook voor later. Denkt u maar eens aan de kosten voor de studie van kinderen. Zolang beide ouders in leven zijn, is er veelal voldoende ruimte om geld opzij te zetten voor de studie. Maar is die ruimte er ook als de kostwinner komt te overlijden? 

We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn.

 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!